maandag 31 januari 2011

Instapklare rijwoning in centrum te 2500 Lier

Instapklare rijwoning in centrum te 2500 Lier

Smaakvol gerenoveerde en instapklare woning te 2500 Lier. Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1900 en met een totale woonoppervlakte van ca. 106 m2. Na een volledige en zeer grondige renovatie in 2002, werd deze rijwoning omgevormd tot een hedendaagse, moderne en gezellige stadswoning met 1 slaapkamer.

Gelegen in het centrum van Lier, omgeving Grote Markt, Zimmerplein en gezellige winkelstraten.

Op de gelijkvloerse verdieping werd o.a. een volledig geïntegreerde keuken (voorzien van alle comfort) ondergebracht, een aangename ontbijtruimte en een apart toilet. Deze gelijkvloerse verdieping is volledig voorzien van natuurstenen bevloering.

Op de eerste verdieping vinden we een royale leefruimte met achteraan via dubbel opendraaiende raamdeur toegang tot een leuk terras.  Op de dakverdieping werd de slaapkamer en moderne badkamer met ligbad en tweede toilet ondergebracht.

Een van de zovele pluspunten aan deze woning is het enorm veel daglicht dat in deze woning binnenkomt.

Deze woning vergt werkelijk geen bijkomende investering inzake afwerking en is dus instapklaar. Een pareltje van een aanbieding zoals je ze maar zelden tegenkomt. Wees dus snel met het vastleggen van een afspraak voor bezichtiging.

Voor meer info of een bezichtiging van de woning, contacteer ons. CITY Vastgoedbank - 0473/606101.

 

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten